Vår første utstilling.

Jeg er ikke alene om alt med Kenny, min kjære datter er en stor del av det.

KING KENNYVIDEOBLOGG

Johnsen

6/8/20192 min lese

Vi hadde en fantastisk fin dag, og King Kenny hadde nok sin beste torsdag noen sinne! 
Vi hadde en fantastisk fin dag, og King Kenny hadde nok sin beste torsdag noen sinne! 

Vi hadde en fantastisk fin dag, og King Kenny hadde nok sin beste torsdag noen sinne!

Jeg er ikke alene om alt med Kenny, min kjære datter er en stor del av det som har skjedd, og av det som kommer til å skje fremover i forbindelsen med deltagelse på utstillinger og lignende arrangementer.

Vi begynte vel strengt tatt å øve alt for sent, og en del ting som vi burde ha øvd på øvet vi ikke på. Slik som å stå fint under bedømming mm. Men dette var vår første gang, og hoved poenget med å være med her var å lære.

Og lære gjorde vi, vi fikk masse gode råd og tips fra mange dyktige hundeeiere.

Det var min datter som var den “heldige” og førte Kenny i ringen, og under bedømming så var hun var kjempe nervøs, men hun mestret alt utrolig bra!

Vi møtte opp 2–3 timer før vi hadde behøvd, og det tror jeg “berget” hele opplevelsen og ikke minst at vi satt igjen med et godt resultat og en god følelse etterpå.

Vi var “start nummer” 72, av 72 :-)

På utstillingsområdet så var det jo nødvendigvis mange Grå Elghunder, og ikke fult så mange Sorte. Og King Kenny har ikke sett en eneste Elghund siden han forlot sin mor og sine søsken som valp den 18 Januar i år!

Gjett om det ble travelt med å få hilse på alle ;-) Han gikk rett og slett rundt seg sjøl og viste ikke helt hva han skulle gjøre. Han fikk også treffe Zeiss som er faren til King Kenny, så det var utrolig moro.

Resultatet av alt dette “styret” ble en lettere forvirret og sliten hund uten noen som helst evne til å holde fokus på noe som helst. Heldigvis så dukket det opp en ledig parkeringsplass helt oppe ved ringen, jeg hentet da bilen vår og la Kenny i den. Jeg tror faktisk at han hadde seg en aldri så liten “powernap” frem til han begynte å bjeffe etter en liten time, etter dette så hadde vi en rolig og behagelig hund som det var lett å få kontakt med.

Min datter tok seg da av Kenny med børsting og masse kos frem til det var deres tur til å gå i ringen og bli bedømt.

Hadde vi møtt opp rett før det var vår tur, så tror jeg at dette hadde blitt en heller dårlig opplevelse.

Nå sitter vi i stedet igjen med et kjempe smil og kan ikke vente på neste utstilling/show :-)

Vi hadde en fantastisk fin dag, og King Kenny hadde nok sin beste torsdag noen sinne!

Vi tok med oss mange gode lovord fra dommeren, med tanke på kroppsbygning, fasong, vinkler og lengde på ben, måte å bevege seg på, bitt, tenner og tannstilling med mer.

Kjempe moro å få så utrolig bra tilbakemeldinger på en 6 måneder gammel valp :-)