På valpe besøk i Sandeid.

Det var ei jente og tre gutt valper, etter litt tid så kom vi frem til at den mellomste gutten var den som ville passet best for meg.

BLOGGKING KENNY

12/29/20182 min lese

Etter litt tid så kom vi frem til at den mellomste gutte valpen var den som ville passet best for meg.

Dette er dagen da jeg og min datter skal få treffe valpe kullet på fire, en av de fire valpene kommer om noen få uker til å bli en skikkelig Sørlending ved navn King Kenny.

Vi startet tidlig om morgenen og hadde med oss niste, drikke, full tank og varme klær. Det er veldig viktig å være godt forberedt, en vet aldri hva som venter når en skal kjøre over fjellet vinterstid. Vi startet turen hjemme i Lillesand og kjørte til Kristiansand og opp RV 9 til Hovden. Mellom Valle og Hovden så var det speilglatt, men resten av turen hadde vi fint føre. Været var også bra, helt til vi kom ned på andre siden av fjellet, når vi var over på E134 og nærmet oss Røldal så møtte vi det været som minnet meg på hvorfor jeg ikke savner Rogaland 😊

Vi ankom Shell i Ølen litt før klokken 13 og kjørte så videre sammen med eieren av faren til dette kullet den siste biten der vi skulle møte King Kenny og søsknene.

Vi var der faktisk i to timer, tiden løp helt ifra oss.

Etter at alle fire valpene hadde fått mer enn nok oppmerksomhet, og var “oppøste” av min datter så sovnet hele bunten, flatt batteri på samtlige 😊

Det var ei jente og tre gutt valper, etter litt tid så kom vi frem til at den mellomste gutten var den som ville passet best for meg, og det var også denne som kom til meg når den fikk muligheten. Men det endelige valget lar vi oppdretter og eieren til Zeiss ta for oss når det nærmer seg overlevering i og med at valpene kan endre seg en del på tre uker.

Nå vet de hvilken person jeg er og hvordan jeg ønsker at hunden skal være. Litt dumt formulert, men håper at det er forståelig.

Jeg legger til et par bilder, men det var ikke de beste forhold for å ta bilder, og det var heller ikke det det ble fokusert på. Jeg kommer også til å spørre min datter om hun ønsker å legge til noen ord, så det er mulig at det kommer litt mer.

Jeg skriver uansett litt mer etter hvert når det er noe å skrive om, ha en nydelig uke videre.

Takk.

Johnny

Jeg har dessverre ikke noen bra bilder, det tenkte jeg faktisk ikke på i det hele tatt.

King Kenny med søsken.
King Kenny med søsken.