Utstilling i Morgedal August 2019

Hadde vi hatt sporprøven så hadde vi vunnet…

BLOGG

8/31/20191 min lese

I dag var vi på vår første skikkelige utstilling, med det mener vi at dette faktisk var en utstilling og ikke et valpe show.

Vi har vært på to valpe show tidligere, med delte erfaringer. Det første var på Holum i Vest Agder og var en flott opplevelse, og det andre var på Holt i Tvedestrand og var en dårlig opplevelse, av den grunn ble faktisk denne utstillingen veldig avgjørende for oss der vi skulle avgjøre om dette faktisk er noe vi har lyst til å fortsette med.

Utstillingen i Morgedal i dag var i regi av Telemark Elghund Klubb, og vi ble veldig imponerte av hva som møtte oss her i Morgedal. Telemark Elghund Klubb hadde laget til et “skikkelig” telt med både utsalg og sekretariat.

De hadde også laget til to utstillings “baner/ringer”, og det var to dommere. Det var satt opp et skikkelig lydanlegg slik at det var mulig for alle å følge godt med på alt som skjedde, det er et spesielt veldig viktig element for oss som er helt nye og kan lite om dette.

Kenny fikk en flott kritikk og vi fikk en flott opplevelse, tusen takk til Telemark Elghund-klubb for et flott arrangement.

Tusen takk til Telemark Elghund-klubb for et flott arrangement.
Forberedelser med min datter :-)
Forberedelser med min datter :-)

Forberedelser med min datter :-)