Turplaner for 2024

Til høsten så kan vi muligens forvente oss en skikkelig flott opplevelse i noe av Norges fineste villmark!

VALGTBLOGGFRILUFTSLIV

4/30/20242 min lese

Det har vært veldig rolig her inne på bloggen i lange tider nå. Det er ulike grunner til dette, men hovedgrunnen er skaden jeg slet lenger med enn det jeg forutså. Og det igjen resulterte i at jeg bare fikk tatt noen få nærturer og ingen langturer i fjor sommer og høst. Og denne vinteren har vært såpass snørik at det er umulig å fote seg på en normal måte utenfor allfarvei, ikke bare for meg men også for King Kenny som rett og slett bare forsvinner i snøen.

Hovedtyngden av mine blogg innlegg er fra turer jeg planlegger å ha, eller er fra turer jeg har hatt. Jeg er ikke særlig flink til å finne motivasjon til å skrive innlegg om andre ting, det er klart at det forekommer, men friluftsliv er det jeg liker å klore ned noen ord om.

Jeg er litt usikker på hvordan det blir i år, men foreløpig så er det 2-3 turer på blokka.

Telttur til Froland er noe jeg har skrevet i kalenderen for denne helgen, fra onsdag 1 mai, jeg velger å bruke to feriedager 2 og 3 mai for å sikre meg en fin langhelg. Dette er egentlig bare for å komme igang igjen på lett måte siden jeg er så rusten.

Den neste på listen er en tur til Nordstul 17 mai helgen, 17 mai er på en fredag i år så da blir det  jo det en fin langhelg med muligheter for tur. Og neste tur er årets hovedferie som starter en uke tidligere enn det den gjorde i 2023. I løpet av den ferien så er det en tur som er så å si spikret, og en som er delvis planlagt til siste uka av ferien som blir uke 36.

Den som er så å si spikret er fremdeles noe "hemmelig" siden det blir en ganske spesiell tur om alt går som planlagt. Det kan fort bli en flott opplevelse i noe av Norges siste villmark, men vi får glede oss med litt måtehold tenker jeg.

Så der er en grov oversikt over mine 2024 planer, dette endrer seg noe underveis, og det kan også komme inn nye ting som jeg ikke vet om i dag. Uansett, jeg satser på at 2024 blir et år med mye mer friluftsliv enn det jeg hadde i 2023!

Takk til dere som fremdeles holder ut her inne, det er litt spøkelse blogg for tiden, men jeg kommer med nye innlegg når jeg har noe å komme med.

Takk, og god helg.

Hilsen Johnny & Kenny

Min kjære Volvo V60 Hybrid i nesten tett carport 3 januar 2024
Min kjære Volvo V60 Hybrid i nesten tett carport 3 januar 2024

Noen bilder fra Januar 2024