Fra Rogaland til Sørlandet.

Jeg er utrolig glad for at jeg fikk meg en jobb her nede på Sørlandet :-)

VALGTBLOGG

Johnsen

6/1/20182 min lese

I januar 2018 så ble jeg permittert fra den mest utfordrende, spennende, “skumleste”, bratteste lære kurve jobben jeg noensinne har hatt!

Dette var en fantastisk jobb der jeg hadde en utrolig kunnskapsrik, rettferdig og krevende leder som alltid var der for deg, og alltid dekket ryggen din når det ble nødvendig! Jeg har aldri lært så mye av en leder noen annen plass jeg har jobbet, og det kommer jeg garantert ikke til å gjøre i fremtiden heller. Som allerede nevnt, det første året var skummelt som pokker, men etterpå så ble det “bare” sinnssykt bratt :-)

Jeg ble dessverre permittert i januar 2018 da oljekrisen var på sitt verste, da hadde allerede 70–80% av de ansatte allerede blitt oppsagt eller permittert, så det kom jo ikke som noen stor overraskelse.

Jeg var lovet jobben tilbake 1 mai, men da dette ikke skjedde så begynte jeg å søke andre jobber.

Dette resulterte i at jeg fikk meg ny jobb på Sørlandet og at jeg “endelig” kunne flytte ned til Lillesand. Min bror, søster, mor og far bor i Lillesand, og nå bor min datter med barn og samboer på Fevik, så da er det kun min sønn jeg ikke har rett i nærheten siden han fremdeles bor på Sola. Jeg håper at han kan komme seg nedover etterhvert, men det er ikke så lett når han endelig har fått seg fast jobb på flyplassen.

I juni 2018 så begynte jeg i ny jobb i Søgne, noen av arbeidsoppgavene i denne stillingen ligner litt på det jeg gjorde i min forrige jobb, men det er også alt. Det har blitt en helt annen arbeids hverdag, men jeg er jo utrolig glad for at jeg fikk meg en jobb her nede på Sørlandet :-)

Jeg legger inn noen “jobb” bilder under, det er jo begrenset hva jeg har siden jeg slettet nesten alt da jeg sluttet hos min forrige arbeidsgiver. Bildet fra kontoret er tatt den siste julen jeg jobbet der, da var jeg alene på jobb i min avdeling hele romjulen.

Tusen takk for dere tok dere tid til å lese dette.

Cameron Norge hvor jeg jobbet i mange år, siste julen på Saipem kontoret på Sola og simulator trening hos NOV.

Flytting, arbeidsliv og familie.