Peter Persson og Naturkompaniet

Make your everyday into an adventure! Innlegg foto fra YouTube video i innlegget.

BLOGGVIDEOVALGT

12/1/20232 min lese

Naturkompaniet sin bruker undersøkelse 2023

Peter Persson sin YouTube kanal og samarbeidet han har med Naturkompaniet er årsaken til at jeg ble klar over Naturkompaniet og har begynt å handle en del hos dem.

Hvis dere ikke har sett noen av Peter Persson sine videoer så anbefaler jeg dere virkelig å ta en tur over til YouTube å sjekke dem ut, for en herlig positiv tur type, når Peter drar i vei med sin våpendrager Fredrik på tur så er det til tider stor underholdning. Jeg storkoser meg med de fleste videoene til Peter Persson. Jeg legger inn en link til Peter Persson sin YouTube kanal og nettside i bunnen her.

Jeg trodde lenge at både Peter og Fredrik jobbet for Naturkompaniet, men jeg vet faktisk ikke om det er tilfellet. Uansett så har de med seg mye utsyr fra dem, og tester ut mye bra utstyr på sine turer.

Dette er to karer som trives på tur i hverandres selskap, og det blir det god underholdning av!

Årsaken til at jeg kom på å skrive noen ord om dette er at jeg har handlet en del Naturkompaniet de siste par årene, og i den forbindelse så har jeg også kommentert mye på sider hos dem som mangler vesentlige data som mål, vekt, vanntett eller ikke osv. Når jeg skal bære med meg noe i sekken så vil jeg vite hva det veier før jeg kjøper det, når det står vanntett, hvor vanntett er det da etc.

Og siden jeg nå er registret i kunde databasen til Naturkompaniet så er jeg invitert med til å delta på en undersøkelse de har angående bruken og designet av nettsiden deres. Så den 12 desember må jeg sitte klar med web cam, mic og full pakke. Ikke at det er uvant, men det er jo som regel jobbrelatert når det er på Teams :-)

Når jeg kommer så langt så skal jeg benytte kjangsen til å spørre dem om linken mellom dem og Peter og Fredrik :-)

Her har dere en YouTube video med og av Peter Persson jeg virkelig kan anbefale:

Peter Persson er en svensk eventyrer, villmarksentusiast og filmskaper som bor med sin familie i Stocholm.
Mer om her Peter Persson: http://inivildmarken.se/om-peter-persson/

Når det gjelder Naturkompaniet så er de pionerer innen bærekraft og har en ekstremt tydelig profil på dette. Ingen bruk og kast, ingen Black Friday, ikke noe tull i det helet tatt.

De har en komplett og veldig detaljert beskrivelse av historie, bærekraftmål og fremtidsplaner på sin nettside som jeg linker til under her.

Et lite utdrag:

Sirkulært og fornybart

Vi ønsker at våre butikker skal være så bærekraftige som mulig, med tanke på aspekter som energiforbruk, transport, logistikk forpakning og POS-markedsføringsmateriell. Derfor utvikler vi et bærekraftig konsept for alle nye butikker, samt alle relevante eldre, i løpet av de kommende fem årene. Fra vår erfaring vet vi at vår evne til å forlenge livslengden på produkter utgjør en essensiell faktor innen bærekraft. Å tilby løsninger når produktene ikke lenger kan brukes er en ytterligere faktor. Å teste og utvikle nye sirkulære tjenester og forretningsmodeller er også viktig. Vi skal forbedre vår virksomhet for framtidige behov og støtte overgangen til en sirkulær og fornybar økonomi, og vi legger stor vekt på disse faktorene.

Mål knyttet til bærekraft fram mot 2025:

100 % fornybar energi i alle butikker.

Energiforbruk i butikker -25 % (med år 2015 som utgangspunkt).

Alle butikker skal arbeide i samsvar med konseptet vårt «En mer bærekraftig butikk».

Mer bærekraftig forseglingsmateriell og rutiner (innkommende og utgående).

Vi utvider våre pleie- og reparasjonstjenester, og vi tester sirkulære forretningsmodeller (secondhandsalg, utleie).

Link: https://www.naturkompaniet.no/static/no/om-naturkompaniet

Her er det mange gode grunner til å vurdere å handel hos Naturkompaniet kontra flere andre kjente frilufts utstyr nettsider / butikker spør du meg!