🐾 Velkommen til Svartkjelen.net 🐾

Mr Inbetween - For en "beautiful" serie!

"Mate - Love - Beautiful"

VALGTSERIE

6/18/20241 min lese

Hva Gjør Denne Serien Så Spesiell?

Etter å ha sette alle tre sesongene, er dette en serie jeg kan anbefale med hånden på hjertet. Hovedkarakteren, Ray Shoesmith, er en mann som 'tar seg av folk' på en helt spesiell måte. Han er en kompleks karakter med en tøff ytre, men en genuin godhet på innsiden. Ikke la det ytre bedra; jo bredere Ray smiler, desto raskere bør du løpe!

Ray Shoesmith: En Uforglemmelig Karakter

Ray er tøffere enn de fleste, og han krever respekt. Han tolererer ikke at andre behandles respektløst eller urettferdig, spesielt av de som er mektigere og sterkere. Livet til Ray er rotete og komplekst, akkurat som jobben hans. Men denne kompleksiteten gjør denne serien enda mer fascinerende.

Forholdet til Datteren

En av de mest imponerende aspektene ved serien er kommunikasjonen mellom Ray og hans datter. Til tross for hans kompliserte liv og farlige jobb, har de klart å bygge et sterkt og genuint forhold. Det er rørende å se hvordan Ray, til tross for alle sine feil og mangler, setter datteren først og gjør alt for å beskytte henne.

En Skjult Perle

Jeg oppdaget den via YouTube klipp som ble anbefalt for meg, og det tok litt tid før jeg sjekket opp serien som jeg har sett på Disney+, denne FX serien skal også være mulig å se med TV2 Play

Den er litt rå, litt uslipt og veldig Ray Shoesmith, det er det som gjør den så bra.

Det er lenge mellom hver gang jeg opplever at en serie "sitter som et skudd", men det gjorde denne. Forrige gang det skjedde var med "Slow Horses" på Apple TV, den hadde også 3 sesonger om jeg husker rett.

Denne serien er rett og slett en skjult perle. Med sin unike blanding av action, drama, og dype karakterstudier, vil den holde deg klistret til skjermen. Så, hvis du er på jakt etter noe nytt å se på så gir jeg denne serien min varmeste anbefaling.

Sitter du fremdeles her å glor?
Løp å se Mr Inbetween!

Skrevet med noe assistanse av kunstig intelligens.