Opplevelse og Kortferie i gave.

Jeg har sett litt på gaver i det siste, det er mange årsaker til det, men ingen helt spesielle, så ikke få noen forhåpninger ;-)

BLOGGVALGT

6/5/20242 min lese

Hvorfor ikke gi en opplevelse i gave?

Innleggsfoto er fra vår Norge på langs tur i 2017 - min datter og sønn ved "Låtefoss".

(vi måtte stoppe her på grunn av Øystein Sunde sangen "Danske med campingvogn" ;-)

Gaveideer kommer ikke på løpende bånd til de som har "alt".

Jeg har sett litt på gaver i det siste, det er mange årsaker til det, men ingen helt spesielle.

Noen av de beste gavene jeg selv har fått har vært opplevelser.

Det er ikke lett å finne en god gave til de som er vel etablerte og har det meste av det de trenger. Jeg har i de senere år hatt en tendens til falle ned på gavekort, og da helst lokalt for å støtte opp om det lokale her i Lillesand.

To av mine beste opplevelser var våre to Norge på langs turer i bil, i 205 og i 2017. Her i Geiranger.

Når jeg tenker på hvilken gave jeg husker best, så er det alltid de gavene som har vært en opplevelse. Det seg være en fotball tur til Liverpool, en Formel 1 tur til Hockenheim eller en telttur med familien.

I det siste så har jeg Googlet litt på nære Norske opplevelser, en tur på Telemarkskanalen med "Henrik Ibsen", en sykkelopplevelse på "Rallarvegen" eller en overnatting med en "kulinarisk opplevelse" på Dalen Hotel.

Mulighetene er uendelige, men for meg er det veldig viktig at det er gjennomførbart for mottaker av gaven og at det gjerne er noe som er forbundet med Norske tradisjoner eller Norsk historie.

Min datter og meg på Hockenheim 2019 - F1
En tur jeg fikk i gave av henne og min sønn.

Så kjære leser, hvis du skal gi en skikkelig god gave til en spesiell anledning eller annet, da kan jeg virkelig anbefale å gi en liten reise, en opplevelse eller noe lignende. Denne gaven vil bli husket i lang tid, det er jeg helt sikker på :-)

En god plass å begynne å kikke etter en slik gave kan være hos DeHistoriske.no - her er det mange flotte opplevelser samlet på en plass.