Isfiske på Grimevann.

Jeg mener å huske at vi fisket på sjøis på Kaldvellfjorden i Lillesand og ved Hamresanden noen ganger med min far når jeg var yngre.

BLOGG

2/9/20211 min lese

Jeg har ikke vært på isfiske siden jeg var liten gutt og var med min far og bestefar, så derfor blir dette som en jomfrutur å regne. Jeg har kun vage minner fra de turene som stort sett var på ferskvann, men jeg mener å huske at vi fisket på sjøis på Kaldvellfjorden i Lillesand og ved Hamresanden noen ganger. I dag er jeg så heldig at jeg er blitt invitert med ut på isfiske på Grimevann her ved Lillesand, jeg trenger kun å ta med stol, varme klær og kaffe, resten ordner de. Dette sa jeg selvfølgelig ja til med en gang, glede meg til å tilbringe en søndag ute.

Tursuget er blitt fryktelig sterkt de siste dagene, men jeg sliter med å sove ute når det passerer 10 kalde.

Nå har jeg pakket Gregory sekken min med varm jakke, kaffe, niste, kokt vann og jeg har også tatt med meg et par tre poser med kakao.

Til King Kenny så har jeg pakket Jervenhi, pledd og en varmeflaske. Ja ja ja, varmeflaske og greier, ikke bortskjemt den karen 🙂

Dette blir en lære tur oss, og hvis vi liker det så kan vi gjerne ta med teltet og overnatte på en av holmene der ute når det blir noe mildere.

Fiskekort kan kjøpes på gårdene rundt Grimevannene, YX Gaupemyr, Best Birkeland eller via link under :-)