🐾 Velkommen til Svartkjelen.net 🐾

31.01.2022 – Mandag / Lillesand

- 3 °C litt snøkorn som fyker rundt i vinden, Lillesand.

LITT PRIVAT

1/31/20221 min lese

Mandag

Jeg ringer John Eivind (sønnen min) stort sett hver mandag hvis det passer for han. Og i dag så kom han med den gode nyheten at de som jobber på Sola Flyplass som stod i fare for å miste jobben siden Securitas mistet kontrakten til en konkurrent får beholde jobben, de bytter bare arbeidsgiver. Good News!

Linn Kristin (min datter) måtte gå hjem fra jobb i dag, super kvalm og syk. Snakket med henne en halv times tid. Godt å snakke med henne, men synd at hun ikke er frisk.

Jeg var også en tur i Sparebank 1 i Grimstad for å fikse Bank ID, de glemte å fylle ut et skjema som jeg måtte signere når jeg var borte i sist uke. Nå skal vel endelig alt være ok håper jeg. Jeg fikk også et vasel på “Engine Failure” i min Ford Kuga på vei hjem, men det forsvant etter en stopp, jeg håper virkelig ikke det er noe som kommer tilbake.

Det har vært en litt kald dag med litt snøkorn i luften så å si hele dagen.

I dag skal jeg laste ned et video redigerings program heter DaVinci Resolve 17, det er gratis, men ganske avansert å lære. Men jeg skal i allefall gi det et forsøk med tanke på de videoen jeg skal produsere i år. Jeg er virkelig amatør, men håper å forbedre meg.