🐾 Velkommen til Svartkjelen.net 🐾

28.04.2024 Søndag / Lillesand

En hel lørdag sammen med min datter og mine to barnebarn.

LITT PRIVATBLOGG

4/28/20241 min lese

Dette har vært en flott helg.

Lørdagen så fikk jeg tilbringe nesten hele dagen sammen med min datter og mine to barnebarn. Vi var ute hele dagen og kun innom leiligheten min en times tid før de skulle reise hjem.

Vi besøkte Lonestem slik at mitt barnebarn på 4 år kunne se den nye demningen der hun kastet pinner i vannet på ene siden før hun løp over til andre siden for å se pinnen flyte lekende lett nedover elven.

Så gikk vi opp til dagstur-hytta ved Kniben og var der en liten stund, planen var å ta en rast her, men vinden var så isende kald at vi valget å bevege oss nedover mot speider gapahuken på Savemyr. På veien nedover så kom det faktisk ei Røy etter oss, den diltet stille og rolig etter oss nedover turstien. Den var veldig rolig og dette ble en flott natur opplevelse for alle sammen.

Vel oppe ved speideren sin gapahuk så pakket vi ut og satte igang med steking av pannekaker, min datter hadde laget til røren kvelden i forveien. Dette ble en riktig så koselig stund med pannekaker og brettspill ute i det fri.

På vei hjem så gikk vi også opp til den nye delen av ved Heldalstem slik at det kunne kastets litt pinner igjen, før vi ruslet innom Lonestem nok engang på veien hjem.

Tusen takk for en fin fin dag, og tusen takk for at dere vil sette av tid til å være sammen med meg King Kenny ute i naturen 🖤