🐾 Velkommen til Svartkjelen.net 🐾

23.03.2023 Søndag / Lillesand

Plutselig reiser det seg en hjort litt lengre oppe i skaret.

LITT PRIVATFRILUFTSLIVBLOGG

3/23/20231 min lese

Denne søndagen i Mars 2023 var en flott søndag der naboen inviterte meg på en liten tur baki skauen her før Formel 1 og Formel 2 startet på TV.

Det ble en flott tur der vi «trente» litt på å se etter dyr med King Kenny.

Jeg viste naboen plassen der vi pleier å ligge å trene på post trening, etterpå så gikk veien videre ned et lite skar der jeg ønsket å vise han teltplassen vår, dette er en plass der det er mye dyr. Men på vår vei nedover så var vi langt ifra lydløse så jeg regnet ikke med å se noen dyr denne dagen. Men plutselig så reiser det seg en hjort litt lengre oppe i skaret, og når både King Kenny, naboen og meg kikker på den så tar den ut som en galopp hest oppover skråningen.

Dette er faktisk den største hjorten jeg har sett, og det var en magisk opplevelse. Det tror jeg vi var enige om alle tre :-)

Vi prøvde å gå på sporet av den for å trene King Kenny på å gå hjorten opp igjen, vi fulgte sporet litt slurvete, men havnet faktisk tilbake på samme punktet der vi så den ta ut, så er det mulig at vi lyktes :-)

Hjorten er jo kjent for å gå tilbake til utgangspunktet i en bue.

En kollega av meg sier at beste posten er der du så dyret ta ut, for det kommer veldig ofte tilbake dit.

Når vi var kommet tilbake til utgangspunktet så ville King Kenny avgårde 180 grader motsatt vei, dette tyder jo på at dyret har lusket stille og rolig avgårde foran oss, for så å brekke av siden vi kom etter.

Men men, dette var jo en fantastisk start på en søndag etermiddag, takk for turen kjære nabo!