2020 Nybegynner på Hardangervidda Dag 1

Hardangervidda tur 2020, video nummer en.

VIDEOVALGTBLOGGFRILUFTSLIV

6/10/20212 min lese

Endelig!

Snakk om sløv peis, det tok nesten et år før jeg fikk somlet meg til å starte på videoene fra vår 2020 Hardangervidda tur. Jeg laget en “oppklaring video” i september 2020, og det er faktisk utrolig liten vits i en “oppklaring video” så lenge jeg ikke følger opp med noe å klare opp i.

Snakk om amatør!

Men men, nå har jeg forhåpentligvis lært litt om det også, lag det mens det er ferskt, eller gi f….

Jeg har nå endelig gått igjennom det meste av det jeg har, sortert video filene og lagret disse i datert rekkefølge. Det blir en video fra dag en, to fra dag to og muligens en liten mix av videoer fra dag tre litt senere.

På resten av denne turen så ble det ikke filmet noe, unntatt en liten “topp tur” som vi tok, tror gjerne det også var på dag tre egentlig.

I år skal jeg på to turer som jeg regner som “hoved turer” for min del, en til Telemark og en til Hardangervidda. På disse turene ønsker jeg om mulig å filme litt, for så å dele dette med dere på YouTube og her på bloggen. Hvis det blir noe filming på disse turene så skal jeg passe på å redigere videoene mens minnet fremdeles er friskt.

Jeg har også fått med meg at jeg må fremstå litt mer positiv enn det jeg gjør i mine 2020 videoer, enkelt og greit, ikke lag video når du er gått helt tom og er sulten!

Video nummer en er fra turen innover til Langavatnet og første natten her. Turen inn til Langavatnet var ca. 5 km. Her fant vi en kjempe fin teltplass, og hadde den ikke vært så nær stien som den var så hadde det muligens blitt en natt til her 🙂

Hardangervidda tur 2020, video nummer en:

Oppdatering:

Det ble ikke filmet noe på vår Hardangervidda på langs tur i 2021, men det kommer et blogg innlegg med en “oppsummering” av dagsetappene våre 🙂

HUSK:
Du er gjest i naturen, ikke kast søppel i naturen.
Rydd alltid opp og ta med deg ALT avfall hjem igjen ;-)
God tur 🙂