🐾 Velkommen til Svartkjelen.net 🐾

06.03.2022 - Søndag / Lillesand

Søndag - 1 °C knallblå himmel og bitte litt trekk fra nord øst.

LITT PRIVAT

3/6/20221 min lese

14:45 - Da er leiligheten vasket og klar for en ny uke. Pleier egentlig å vaske grundig på torsdager, og lett på søndager, men denne uken ble det motsatt.

Nå har vi også gått en god tur der vi som vanlig på søndagene traff alt for mye folk...

Nå skal jeg sitte å kose meg med mine tur notater en times tid før jeg vurderer å gjøre noe annet :-) 

Dagen i dag startet med en god tur med Kenny i halv ni tiden, jeg hadde egentlig tenkt å gå inn til plassen baki skogen her, koke kaffe på bålet og finne litt ved som kan ligge klar der til neste gang jeg skal på tur dit. Men latskapen tok overhånd, og så koser jeg meg glugg med mitt nye favoritt program Obsidian. Så da ble det heller en skikkelig god tur med Kenny før jeg satte meg ned her ved Macèn min å koser meg med å lære nye ting.

I dag varmer solen såpass bra at jeg faktisk ikke trengte å fyre i ovnen i morges, og det er jo bra siden det snart er tomt for ved. Det er vist også veldig vanskelig å fatt i mer ved da de fleste er utsolgt.

Resten av dagen tenker jeg går med til mitt digitale liv, så får jeg heller ta en skikkelig runde med Kenny om noen timer til tenker jeg. Jeg får litt dårlig samvittighet av å sitte inne hele dagen når det er så fint ute, men av og til så foretrekker jeg å bruke dagen på Macèn, til husarbeid og annet. Da er det gjort, og jeg har en god start på uken som kommer.

Jeg vurderte også å kutte ut favoritt appen min, DayOne siden Obsidian kan gjøre akkurat det samme, bare gratis. Men jeg har betalt for den frem til desember, så derfor skriver jeg her inne i Obsidian til å begynne med for å kopiere og lime dette inn i DayOne appen etterpå. Grunner er så enkel at jeg liker utrolig godt hvordan DayOne viser innholdet mitt, og så får du et lite ping med en melding om "På denne dagen" hvis jeg har laget et innlegg på samme dag en gang før.